Khao Lak
DSCN0956
Denne kop kaffe reddede vores liv den morgen. Havde vi ikke siddet og slappet af her på havnen i Khao Lak før vi skulle afsted, ville vi være sat i land på Similand Island som blev totalt oversvømmet, og havde vi drukket en kop mere havde vi ikke nået at komme ud på vandet....... vi elsker kaffe

DSCN0958
Havnen i Khao lak, som den så ud da vi tog afsted

DSCN0959
Også havnen i Khao Lak før Tsunamien

DSCN0988
Her ankom vi til khao Lak om aftenen den 26.12.2004, efter at have ligget på vandet hele dagen. Der var intet tilbage alle både og broer, ja alt var væk eller ødelagt.

DSCN0991
Vi er lige kommet i land og der er intet tilbage, vi var dybt rystede, for vi anede ikke hvor slemt det var mens vi lå på vandet, kun at der var sket noget men ikke hvad.

DSCN0994
Vi blev fragtet op til et Wat, som blev brugt som opsamlingsted. Der var en helt fantastisk hjælpsomhed fra de lokale thai`er, der kom med mad og drikke til alle selvom det var dem der var hårdest ramt af katastrofen. Det var det værste vi nogensinde har oplevet, der var sårede og døde overalt.

DSCN0995
Vi var en gruppe fra samme båd som holdte sammen, her ligger vi og prøver at få en lur.

DSCN0996
Ung pige vi fulgtes med hele dagen, var med på samme båd som os.

DSCN0997
Denne skønne pige blev hos os hele tiden mens vi var i lejren, hun hjalp os alt det hun kunne, hun var guld værd

DSCN0999
Der er tid til at tænke en tanke

DSCN1000
Dette er den skole hvor vi var om natten, den var helt fyldt med mennesker som forsøgte at få lidt søvn, men det forhindrede nogle rotter, der løb rundt imellem os

DSCN1001
DSCN1002
Her blev der oprettet en slags spisesal, det var igen lokale thai`er der sørgede for mad og drikke til alle de mennesker der var i lejren.

DSCN1003
Her er der begyndt at komme busser som hentede folk og kørte dem ind til registrering i Phuket Town.

DSCN1004
Thai´erne lavede mad der hjemme og kom med det på sådan en knallert.

DSCN1007
Gadekøkken

http://www.vinther-foto.dk/thailand_1_dk.html